another month ?

Hi guys, ada yg akan beranak bulan depan tak? Saya ni first baby and mmg nervous sikit. Saya paling risau part pecah ketuban, ada siapa yg tahu tak pecah ketuban ni terasa mcm nak terkucil ke atau mmg terus basah je seluar nanti?

22 Balas

saya pun 12.12....tiap malam pikir tanda2 nak bersalin....takut tak sampai due pun ada....

Ketuban pecah ni kita akan rasa bunyi pop..dan air tu xley kawal..

Sy pon 17.12 due.. 1st child gak.. Hope dipermudahkan...

Sya 2/12 rsa,berdebar gak,anak,first...mcmna nk teran,pun,xtw,

5y ago

set dalam mind (bila dah masa untuk push) bukak peha luas jangan angkat punggung bila sakit contraction teran macam nak berak

Saya pun takut jugak ni. Due 20/12 huhu

saya 4/12 tgu turn jugak ni. .

31.12 and first child too..

Pengalaman ank pertama doktor pecahkan. MasyaAllah sktnya. Anak kedua turun darah lagi sakit hehe.. Semoga dipermudahkan urusan puan & baby. Banyak2 berdoa & buat senaman sikit utk mudahkan bersalin.

Sama, due bulan depan, anak first jugak nervous dah ni

Mg d pmudahkn segalanya..aamiin