another month ?

Hi guys, ada yg akan beranak bulan depan tak? Saya ni first baby and mmg nervous sikit. Saya paling risau part pecah ketuban, ada siapa yg tahu tak pecah ketuban ni terasa mcm nak terkucil ke atau mmg terus basah je seluar nanti?

22 Balas

31/12

5y ago

Haha.. hari last due date nya..

Sy pun anak first tp dah bersalin. Ketuban kalau pecah mmg byk air yg keluar. Mmg akan meleleh kat kaki sampai lantai. Sis akan tahu nanti. Air keluar sendiri non stop tanpa kita buat apa2.

5y ago

Ohh sakit tu nanti bila dah rasa baru tahu camna. Hehe. Sbb mmg btul kata org lain, tak blh nk ckp cmna rasa sakit tu. Yg penting kena kuat. Aah awl kluar masa 37mggu6hari. Sis tak lama lg dah tu. Hehe