Vacuum sewaktu hamil

Guna vacuum utk kemas rumah sewaktu hamil.. boleh ke.. bunyi bising tu adakah menganggu anak dlm kandungan?

7 Balas

awak nak menukang pon boleh. xde mslh. baby duduk dlm rahim ibu. duduk dlm air ketuban. dlm tu dh bnyi bsg pon. tambah2 suara mommy dia. lagi dia dengar. boleh cari posting dr page doctor samhan. dia pernah share.

Saya siap tgk wakanda kat wayang. Dum dam bunyi dlm wayang, dia pon belawan gok dlm perut. Ok je.. no problem pon nk bising bising

xde mslh la sis...cuma jgn angkt bnda berat,cuci tndas, elakkan guna bhan yg ada chemical

x mnganggu sis https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 group hamil 2023

ape la sgt bunyi vakum.

boleh tak ada masalah..

xde la.. ok je..