Ingin Jawapan - First Time Preggy

Maaf nak tanya , andai kita buang air besar sewaktu hamil 5w2d , adakah akan menganggu pembesaran bayi dalam kandungan ya ? Maaf saya risau 😭

2 Balas

Boleh je. Takde masalah kalau kita nak buang air besar waktu sepanjang pregnant. As long takde bleeding, takde masalah. Jgn risau ye mommy

2y ago

Terima kasih puan . Tapi boleh saya tahu bleeding tu macam mana ya ? Terjadi waktu bila tu kalau dalam aspek buang air besar .... Maaf saya bertanya lagi 🙏🏻

Buang air besar xde apa2 effect pun. Klu sembelit dptkn nasihat dktr utk dptkn ubat yg sesuai

2y ago

Terima kasih puan kerana sudi menjawab soalan saya . Dan terima kasih atas nasihat juga . 🥰 Harap semuanya berjalan lancar . 🤲🏻