nak tanya. 9w 2d

gulai nangka bila hamil boleh makan ke?? atau dia berangin ye.. teringin sangat nak makan gulai nangka tapi was2.

1 Balas

Boleh makan tapi kena try and error. Sebelum ni makan memang berangin ke? Kalau tak, boleh teruskan. Macam saya memang takde masalah dengan nangka. Jadi saya makan je.

9mo ago

sebelum pregnant makan okay je. tapi dah pregnant nie kalau makan kentang, kobis tu cepat je berangin dkt perut. tu tanya kat sini , okay2 baik terima kasih ye awak. nanti saya try error camne ☺️