Makan nangka

Boleh ka hamil 15 minggu 6hari makan nangka.. ? Smlam sy ada makan nangka 3biji setengah..

1 Balas

Saya mkn ok je. Setakat 3bj ok kot. Mkn apa2 pun bia berpada n buat rasa je. Klu mkn terlebih, buat aktiviti biar terus dbuang/dibakar. Sy mkn nenas&durian alhamdulillah takde apa2. Cume lepastu mmg sy basuh bilik air ke, kemas stor ke, bersih kabinet ke..bia berpeluh bakar lebihan gula dlm buah tu. Bacaan glucose dlm darah pun terkawal.