Tolong doakn sy ye mummy2..

Gugur: 12/feb/19 #nur muhammad(10weeks) 4/jun/19#nur jannah(4weeks) 17/feb/20#nur islam(9weeks) Tlg doakn sy n suami ade rezeki dpt baby tahun 2020 ni insyaAllah.. Semoga dpt merasa dakap baby sendiri... Semoga Allah gantikn kesedihan yg bertimpa2 dgn kegembiraan slps ni.. Bagi yg mendoakn terima kasih byk2, semoga Allah permudahkan urusan kita semua... InsyaAllah aaminn..

77 Balas

Aamiin.. Semoga ade rezeki sis nti

Semoga ada rezeki lg insyaallah...

Semoga ada rezeki sis dan suami lepasni.

5y ago

Aaminn.. Tq sis.. Semoga Allah prmudahkn urusan sis n keluarga.. Aamin

ameen, Allahu banyak bersabar sis 🌹

5y ago

Aaminn.. InsyaAllah.. Tq sis

Semoga dipermudahkan segala urusan..

5y ago

Tq sis.. Semoga diprmudahkn segala urusan sis jugak...

Aamiin..semoga di beri rezeki lgi..

5y ago

Sma2 sis..

Semoga dipermudahkn Aamiin..

Semoga dipermudahkan sis

Aamiin Allah Ya Mujib 🤲🏽

5y ago

Aaminn.. Tq sis

Amiin2 ya rabbal alamin

5y ago

Aaminn terima kasih byk2...