Vaccine & ear piercing

Good morning mga momshies.. We have a 2 month old baby.. 2nd round ng 5 in 1 nya & pcv sa health center yesterday.. Then decided to get her ears pierced.. Nkakatamlay or nkakadrain ba yun ng baby? Sa pedia kme nagpa ear piercing and wala nman nabanggit or advise frm pedia abt any side effects for a lack of a better term.. Anu po take nyo on this situation? Sorry, she looks fine to me but sbi ni partner mukhang matamlay si baby.. For sure may sermon ako mmya on how insensitive i am towards our daughter.. if nanay ba tlga ko.. I honestly dnt know how to feel anymore right now.. am i a bad mother?

1 Reply

Sana inuna mo muna ng vaccine tapos saka na lang yung ear piercing pag nakarecover na siya sa pain ng bakuna. Sana di mo muna pinagsabay kasi parehas masakit.