MENGIDAM PELIK PELIK...

Geram je bila mengidam buah celagi muda...tapi yang jumpa bah tu da masak... nak makan macam colek sebenarnya... any one .. ada idea tak macam mana nak hilangkan atau redha kan hati yang buah tu tak ada jual yang muda...?.. geram jee... hehehhe

MENGIDAM PELIK PELIK...
2 Balas

Sdpnya. Sya dah lama cari buah celagi muda. Kt pasar xjual cuma yg jeruk je ad. Xbrni makan yg jeruk... Mane nak dpt eh? Sya tringin dari 3weeks prgnant skrg dah 13 weeks.. Masih tringat2 🤤

Buah celagi tu buah apa sis??maaf sbb Pestime sy dgr😅✌dia rs mcmne ea?

4y ago

Hahaha..oo..asam jawa.. ape la sy ni..hahaha..ok2..dh tau..hahaha .tq info..