Seronok dengar degupan jantung anak 🥰

Genap hari kelahiran saya , dapat dengar degupan jantung anak buat kali pertama . Rasa terharu sangat2. Tahun ni suami tak boleh nak sambut hari jadi sebab kewangan kami tahun ni agak mencabar . Tapi saya tak kisah pon . Sejak pregnant saya tinggal dengan ibu , dia la pagi2 masak nak sambut hari jadi saya 🤣 . Alhamdulillah semoga kandungan ni sentiasa sihat 🥰

1 Balas

selamat hari lahir sis. semoga sis dan baby sentiasa sihat 🥰