toooink

gemok macam kaki baby .. bila nak bersalin pon tak tau .. haahaaa .. menakutkan sungguh bila mikir .. camne laaa nak lalui .. baby first .. tak tau tanda nak bersalin camne .. ape beza keputihan dengan lendir .. ermmm sakit kiri kanan ari2 .. nak jalan angkat kaki pon perit bagai d toreh .. dokter kata normal sebab baby nak masuk laluan .. setiap malam rajin mengeras .. bonjol sane sini perut mama nye .. moga dipermudahkan la .. 37w2d ~

toooink
2 Balas

Sy pun arini kaki sembab. Pdhl pegi Raya Satu rumah je. Msk 8m ni lain mcm penat dia. Be strong sis. Tak lama dh baby nak keluar tu

same sis , due 11/6 ni tanda tanda nak bersalin pon tak tahu camne . peha kalau kaki nak luruskan pon terasee perit diee . sabar jela