premature baby

Just gave birth via Emergency CS due to hypertension 31 weeks lng c baby 1.150 kilos lng maliit xa nasa NICU xa,, asking for your prayers for my baby angela erich

21 Replies

Praying for you baby Angela Rich. Get well. Laban para kay mommy. Malalampasan mo din yan baby.😘😘

Praying for you and your baby to be safe... keep praying din po mommy malalagpasan niyo po yan ni baby

Na intubate po ba baby mo momsh? Praying for u angela erich palaki at palakas ka agad bebe😘🙏

Hope your baby will be okay soon mommy. Praying for your baby Angela Erich. 🙏

Ow.. Prayers sent mommy.. Hope magibg strong si baby

Sana maging ok sya mam kamusta na po baby nyo mam?

God bless your baby momsh. Our God is in control.

Praying for fast recovery of your baby 🙏

We will pray for her momsh. 🙏🙏🙏

praying for your baby mommy stay strong