Baru tukar susu

Gambar sedikit kotor . Hii nak tanya baby saya baru tukar susu lactogen dan najis dia macam ni . Adakah cirit birit ? Harini 3 kali dia berak

Baru tukar susu
3 Balas

3 kali dia berak tu banyak n cair mcm ni ke? Kalau ikut warna najis ni normal. Tapi nampak cair sikit. Kalau sehari 3 kali dia berak tu masih normal sebenarnya. Tapi kalau lebih dari 3 tu cirit birit lahtu. Cuba perhatikan dulu. Kalau next day pun masih sama n kerap berak dalam sehari tu tukar susu lain

Monitor kekerapan dia berak dalam 24jam lepas tukar susu. Kalau lepas minum susu terus berak and tak berubah after 24jam, mungkin susu tak sesuai. Macam anak saya, lepastukar susu lain baru stop cirit.

normal