5 months old yellow poop with reddish slime

Fully breast feed, poop once a day every day. Tapi hari ni dua kali and the second time, poop dia mcm ni. Frothy yellow with reddish slime. Anyone pernah jadik mcm ni and why? Baby sihat je, aktif mcm biasa. Tp risau tgk poop dia mcm ni. #firstbaby #breasfeedingmom #poopsie

5 months old yellow poop with reddish slime
1 Balas

anak saya baru 3 bulan.. sya tk pasti.. tapi jika puan ragu.. saya sarankan rujuk doc terus.. baik kita rujuk terus yg pakar.. tunjuk doc gmbr poop anak nie