Tak berak 6 hari

Fully bf, normal ke anak sy dh 6 hari xberak ? Esok kalau xberak dh masuk 7 hari.. kentut mmg selalu kentut(kadang tu bau busuk sngt), kencing so far okey je.. biasa kalau bawak jumpa doktor, ape doktor akan buat ya ? Urutan semua sy dh buat.. tetap sama#pleasehelp #firstbaby

4 Balas

normal awak, anak saya seminggu baru berak, ada yg 2minggu baru berak . janji dia kerap kentut, kencing, aktif, tak kembung perut okay. kalau kentut busuk tanda2x nak berak la tuh.

Sama.. anak sy pon gitu.. tanya nurse, as long baby xsakit perut ok

normal. in syaa Allah.. as long as bby ok and x kembung perut.

Normal