Preparation ?

Fuh harini ada masa sikit, baru sempat nak mengemas n packing baju babies! ? Packing yang penting aje.. hihi.. Doakan saya semoga dipermudah segala urusan deliver babies nnti? Isnin ni baru #33minggu ✔️ Kemas awaii baru tak kalut. Hehe.. simpan sesiap dlm kereta.. almaklumlah duduk jauh di negeri orang.. kang emergency pulekk susah ? Mommies dah kemas n packing barang baby ke tu???

Preparation ?
73 Balas

Alhamdulillah , semoga dipermudahkan urusan persalinan kita nnti . Saya due date 13 march nnti ✌🏻 skng dah 37 weeks .