pls help me

hi frens i nak tanya sikit.i ada kencing manis sejak sebelum kahwin lagi.last year i mengandung baby boy tapi meninggal masa 23 weeks.doc kata infection.skrg i 6weeks 4 days.last week i pg scan tgk kat klinik doc kata nampak kantung je.tapi doc ckp kat scan tu tunjuk 7 weeks.so dia suruh dtg hujung bulan ni.i nak pg scan hari ni utk cek jantung baby.takut baby tak jadi pula.risau sgt.boleh ke i pg scan hari ni.i x ada baby sejak tujuh tahun kahwin.

1 Balas

Hi mommy. Blh je. Kalau tunggu lama pun asyik risau je susah jugak kn.