makan folic acid

hi, folic acid ni kena makan sampai berapa weeks ye? saya sekarang 25w still makan macam biasa sebab nurse selalu bagi je.

4 Balas

usually folic smpai 12w saja. after buat blood test, dktr usually tukar ubt. melainkan awk dpt ubt 4 sekawan, folic tu kena continue mkn smpai lps bsalin

nurse selalu bagi ? yg nurse selalu bagi tu vitamin kan ? bkn folic asid semate. vitamin tu complete ad folic asid,iron dan sebagainye

6d ago

nurse selalu bagi folic acid, tambah darah, b complex dengan vitamin C

makan sampai nurse suruh stop.. biasany sampai bersalin

kena mkn smpai bersalin