Elok atau tidak?

Folic acid boleh dimakan / diamalkan oleh suami ke? Akan ada kesan sampingan ke tidak?

5 Balas

Digalakkan suami pun makan folic acid. Sebelum kahwin pun mmg sy bg suami sy mkn folic acid. Xde kesan sampingan sis.

Sangat digalakkan.. Utk yg ttc boleh suruh suami mkn skali..

4y ago

Ni cite ats pgalaman saya sblom disahkan pregnant,, saya ttc 7@8m camtu.. Then saya bagi suami mkn asid folic,, track kesuburan.. Then bd..time bd xboleh stress.. Rilex je.. Then alhamdulillah lekat

Takde kesan sampingan. Lagi digalakkan.

Ohh boleh ye baru saya tau😮

Takde sampingan