Hi. Normal ke bila kandungan 25w tetiba rasa morning sickness macam 1st trimester dulu ?

9 Balas

Sama laaa saya pun tak lalu nak makan apa sampai tunggu perut macam terasa masuk angin baru laju laju cari food. Syok tengok mommies lain suka makan saya dari first trimester tak dapat dapat selera tu walaupun hari tu dah stop kejap muntah muntah. Ni nak jadi balik muntah muntah ni pening dah tak tahu nak buat apa nak makan apa ?