Hi. nak tanya, apa nak buat kalau perut kembong masuk angin 😖 dah 3 hari tak berak2

5 Balas

Kena makan buah atau sayur.. sy haritu lama tak makan nasi bila makan jd kembung dan takboleh berak. Bila tambah buah dan sayur sikit terus rasa nak membuang. Makan buah yg rasi dgn penghadaman awk. Kalau sy makan mangga mmg akan membuang

urut perut dia.. blkg dia.. tapak kaki dia.. klau menyusu badan, tgok blk pemakanan awak.. awak ada mkn apa..

Cuba minum susu annum materna, 2 kali sehari. Memang berak lawas setiap hari, tak pernah skip

cuba sapu minyak kt tapak kaki then tidur pkai stokin. mnum/mkn oren. trylahh😘

1y ago

sy sapu myak telon baby tu, pasal husb beli yg baby punya😂 tp Alhamdulillah okay jee, doc sy xbg sapu pd perut, kaki boleh

Salam hai , awak try makan buah oren .. tips kakak saya bagi ..

1y ago

baik. tq awk