Hi,mummy² 😁tumpang tanya, kalau mau bersalin di hospital Selayang.. kena booking atau mcm mna ar ?

2 Balas

takde booking sis, datang daftar tggu katil sbb selalu kelas 3 lama sikit, kalau kelas 1 or 2 mungkin xbpe lama. Menunggu di pac utk katil dlm masa 24 jam hingga 48 jam.

3y ago

planner czer? setahu saya kalau czer doc yg akan bg tarikh (dlm bentuk surat) if mmg ada betul czer, n xpasti tentang booking sbb xpernah dgr lg boleh booking selama ni sepanjang saya ulang alik ke hosp. Maaf ye puan.

Tak perlu bukan sbb katil sentiasa full 😅 Datang hosp bila betul2 rasa nak bersalin je k.

3y ago

Oh itu kena dtg juga jumpa doc n pakar.