Anak sudah 2 thn 8bln,normal kalau dia mau cerai susu sudah?sehari 1 kali menyusu.mlm satu kali

5 Balas

Normal,kalau dia dh kurang susu sis banyakkan bagi dia mkn nasi supaya berat dia tk drop,bgusnya ank sis,ank sye dh 4 thun msih selalu mntk susu😅

6mo ago

hahaha sama.anak masih menyusu dah 4thn dah.berkongsi dgn adiknya.dua2 susu ummi.ajar minum fm dah macam2 jenis beli.semua tak habis tolak kat kakak sulung.xpelaa asal anak2 sihat dah cukup happy dah.alhamdulillah

rasanya normal, sbb da 2y lebih kan. kira dia pum da ready da tuh.

6mo ago

ya 2 thun lebih.Dia minum susu sebelum tidur mlm dan bangun pagi saja

normal