Sakit perut bagian bawah sebelah kiri semalam terus pergi hospital takut baby ada masaalh #firstmom

2 Balas

doktor kata apa sis? baby okay? betul tindakan sis tu, kalau ada apa2 yg buat kita rasa tak sedap hati, walaupun semua orang kata okay je tu normal je etc, gi je jumpa doktor direct. moga Allah jaga sis 💜💜💜

4mo ago

ameen ameen inshaAllah. banyak kes follicular cyst waktu pregnancy ni, dia kecut sendiri bila baby makin besar. hopefully kes sis pun macam tu juga nanti. doa banyak2, jaga diri ya. doktor ada bagitahu ke nak kena jaga makan ke apa2?

doctor cakap apa? usia kandungan awak?

4mo ago

usia kandungan saya masuk 3bulan, doctor cakap ovarium berair.disebabkan hormon tak seimbang