hi nak tanye ade x mommies kt sini penah rs bdn x selesa baring x kena duduk x kena pastu berpeluh2

2 Balas

pernah...spnjng kehamilan nnti kita akn rs panas je bdn serta byk berpeluh .ada ms kekdg smpai lencun basah sbb berpeluh..esp wktu mlm .akan berlaku spnjng kehamilan..in shaa Allah lepas bersalin back to normal.kuatkn smgt k...mg dpmudahkan segalanya Allahuma amiin

it's normal..temperature bdn Kita berubah2..tgh pregnant mmg subur sikit..so kene extra sejuk pki Aircon..and try tido dgn bantal preggy U besar Tu..selesa tido