Kalau keluar coklat2 pastu sakit kejap dtg dn pergi mcm mna ya. Minggu ke 39.anak pertama

2 Balas

Keep track sakit every berapa minutes. If Kejap2 and kerap tu contraction betul. Tapi kalau dh kluar macam ni pergi je pac sis, sbb dh cukup bulan tu anytime baby kluar

Pgi hosp puan, dh cukup bulan tu. Boleh jd tanda bersalin dh ni