Nak tnya.. baby 9bln dh blh msak mngunakan cili paste ke?? Kalau blh.. mcm mne cara buat dia ye..

2 Balas

Bahan yang diperlukan - Bawang Holland - Bawang Putih - Tomato besar - Capsicum atau Cili kering yang saiz besar(tak pedas) Tumiskan kesemua bahan di atas. Bila dah masak blend kan kemudian boleh simpan dalam freezer. Saya suka simpan dalam ice cube tray. Senang. Nak masak ambil 1 cube je. Harap membantu 🌹

11mo ago

Sama-sama. 😊Awak boleh adjust apa yang awak nak letak nanti. Saya suka tambah dried parsley. Hehe

boleh. awak tgok dkt fb group hbfm. ada yg guna capsicum atau cili kering yitu. dua ni tak pedas.