Hi , ada tak dekat sini mummy due 2/4 .. masuk bulan 3 ni berdebar dah tunggu minggu je 😌

34 Balas

Sama !!! saya perut dah start mengeras, badan dah sakit2, malam dah tak boleh tidur lena, kerap membuang + kencing. Tinggal turun tanda jea ni. Semalam scan berat baby dah 2.4kg. Doa dia keluar minggu depan sebab mood saya 2 hari dah swing nak marah jea rasa 😂

1y ago

haha..sma la sis..sy pn excited nak baby cepat kluar.. dah xlarat nak bwa perut.. pingang asyik sakit dan rasa nyeri je..nak bangun pagi tu, allah je tau mcm mana sakit celah kangkang..😂😂😂

sy pun due awal bulan 4. tapi masa jumpa doc pakar hari tu doc suruh induce 37w sbb baby first meninggal dlm kandungan masa 32w. skrg 35w6d. next week jumpa doc pakar utk scan 36w, tunggu je appointment apa yg doc pakar decide nanti. kalau blh nk beranak awal

1y ago

skrg sy 36 w. lagi 4hari jumpa pakar

2/4 🫰🏻 semoga dipermudahkan semuanya.. anak frst.. berdebar tapi excited jugak.. baru baik demam.. harapnya awal jugak skit bby kuar smntra abah dy x balik kerja jauh lagi.. doakan semuanya 🫰🏻

saya due 1/4 tapi kena bersalin awal. so minggu depan jela 😂 sabtu ni 36minggu. tk sabar. sbb tklarat nak bawak perut ni 🫠 hehari doa supaya baby keluar mudah 37minggu tu

1y ago

sama due 1/4 🙌

saya! due 16/4 tapi kena serah diri on 38w sbb gdm on ubat. Skrg dh 34w, lagi 2 minggu on 36 jumpa pakar o&g di hospital utk dpt trikh nak masuk wad. Hopefully dipermudahkan ❤️

5/4 dah rasa berdebar...Moga Allah permudahkan urusan kita semua ya mommies.. dah anak ke 3 pun masih lagi rasa debar nak bersalin..😅geng raya kain batik la kitaa🤣🙈

hi mommy , saya 5/4 and first mom juga 😍 berdebar tu tak sangat tapi setiap pagi rasa excited nak bangun tengok ada tak tanda2 nak bersalin 🤭

1y ago

6.4 ..

Sya bersalin awal bulan 4 April sis, kira berapa minggu je dah lg 😂 tpi brang apa smua tak siap packing,tp baju anak smua dah basuh siap2

1y ago

Ye sis sy pun dah mula sakit pinggang pun.alhamdulillah brang anak dn sy dh ready hri ni,tinggal packing brang mandi untuk sy je lg,semoga di permudahkan ye sis bersalin nnti , x lama dah tinggal menghitung minggu je lgi 😁 bersalin kita

sama due. 2/ 4. xsabar nk jmpa bby. scan 32w dh 2.4 kg. next scan 36w mggu dpn. hrp xbesar sgt la. kakak die 3.9kg kluar pn sgkut bahu.v

1y ago

besar jgk tu mse Sy scan dlm 31 minggu doktor ckp Bru 1.8kg

9/4 tp jangkaan je tu..sbb ank first lahir mase 36w5d..skrg da nk masuk 35w..debar² jugak ni,skrg kerap rase nk buang air besar je..

1y ago

belom masih menunggu tanda²...doakan sy sis :) baru ni scan ukuran size kepala baby still 34w,esok da nak masuk 37w da risau :(