Hi , ada tak dekat sini mummy due 2/4 .. masuk bulan 3 ni berdebar dah tunggu minggu je 😌

34 Balas

sy due 2/4.. baby first mmg skrg rasa berdebar tambah lak suami jauh keje offshore.. hari2 doa mintak suami balik cpt.

Saya due 2/4. Doc dah suruh prepare dari week 38 (minggu first puasa tu huhu) Semoga dipermudahkan semuanya. Amin.

1y ago

Ye betul .. tu rasa berdebar tu tunggu minggu jee .. mana lah tahu bulan ni keluar baby 🫠

saya akhir bln 4..skrg 31 mggu.. Dh rasa mengah dan X larat... anak no 5... hb low lg rasa cepat letih dan penat..

20/4.. tp standby 20/3 sbab dktor ckp baby twin kluar awl.. skrg pn da kerap mngeras.. tdo mlm pn xlena🤣😂

Sy 24/4 tp tdo mlm dh xlena asek mngeras je😣nk Kate dh nk branak tp awl sgt lg...mntk jauhla jgn awl sgt

Saya 12/4. Second pregnancy ikutkan 1st pregnancy besalin awl 37w. Kalau besalin awl jadi bby mac la😆

hai sis..saya due 3/4..sama la bedebar juga rasanya..skrg pingang ni dah start rasa nyeri² ..

Saya 23/4, tp skrg ni baby aktif ye😅 kdg mcm dpt rasa degupan jntung dia, ntah ya ntah tidak

1y ago

Ya, orang laen beraya saya pantang kat rumah ja la🥹yang laen makan pulut tpi kita ni nak kena pantang pulut 🥲

Saya 1/4 anak kedua. debarannya nya macam first time melahirkan 😂

1y ago

sama kitee hehehehe. amin2x. semoga dipermudahkan segalanyaa

22.4 terasa jauh sgt hahahaha tak larat da kaki ni nk melangkah