Normal ke pregnant 34mnggu tpi keputihn byak keluar dgn bby kurang gerak.. Tpi malam bby aktif 😂

4 Balas

keputihan normal tp kalau banyak/berbau/berketul/bertukar warna, kena risau & bgtahu nurse supaya nanti boleh ambil sampel. baby siang gerak kurang sbb ibu byk gerak/buat kerja & ruang dah sempit. tp asalkan cukup 10x dlm masa ditetapkan, takda masalah.

1y ago

Ada tnya nurse dia kata normal jnji jgn berbau dgn keputihan tu ketul2 gatal tu xnormal tpi kita la rimas 😂