haii mommy.. mcm. mna buat baby 1bulan 26 hari membuang air besar.. hari nii dah 2 hari atau normal?

2 Balas

perut dia keras x? full bf mmg normal xberak hari2..utk kepastian bwk jumpa paed sbb doc je boleh diagnose keadaan baby cmne..

1y ago

baby dh membuang smlm.. mama dia makan buah oren..

myusu badan org formula?, kalau myusu badan takpa tak berak pun. normal . asalkan dia kentut ,perut tak kembung, tak muntah.

1y ago

mcm tuh okay, tapi sekali dia berak mmg byk n busuk sikit la nanti.