Ambil perancang depo provera kesannya tempoh period saya jadi panjang .. Ada tak sama macam saya ?

2 Balas

Sama mcm saya . Sy cucuk dri anak sebulan smpai skrg dh nk msuk 3 bulan priod tp kluar setompok2 sy ada tanya nurse yg handle die ckp normal nanti cucuk yg kedua die okay balik . Risau jugak lpstu dng rambut bnyk gugur sometime sakit kepala selera makan bertambah nurse sy ckp itu normal

1y ago

haah smalh ni, risau juga.. smpi mkn mknn yg tmbh hb sbb sya mmng ada kes hb rendah msa mngndung.. risau trllu lma period kurang pula hb 😅..

saya pulak tak period lansung 😂

1y ago

last bulan 8. sampai skrg tak period lg. dah 2 kali cucuk dah, bulan depan ni cucuk kali ke 3. nurse kata normal lepas beberapa kali cucuk tapi entoh leee