hi salam , sya nak tnya agk agk mcm ni +ve tak ye? Ats tu sy test 26/10 bawah tu 27/10 pgi 🥺 #ttc2y

15 Balas

terang sangat tu mmy, insyaallah ada tu 🥰. kalau period dah lewat,sebaiknya jaga diri baik² ye. sbb kandungan awal/kecil lagi. aga pemakanan, kesihatan juga emosi ye. nanti lagi 2 minggu,boleh check lagi and pi swasta boleh scan untuk buat buku pink kat KK ❤️

tahniah sis🥰 dah miss period belum? klau dh miss nnti 2mggu double confirm kat klinik yaa..inshaAllah rezeki zuriat ni buat sis & suami🤲🏻🤲🏻Aamin jgn lasak2 tau jga diri baik

2y ago

Aamin2x ya mujib..doa2 yg baik buat semua para isteri diluar sana juga❤️🥰

hi awak, inn shaa allah positif. sbb upt awak terang sgt. check lagi sekali guna upt lain selepas 48jam. hcg meningkat setiap 48jam. upt akan makin terang

2y ago

sama2 awak❤️.

Sgt² +ve ni awak ☺️ try la pegi klinik utk scan kantung .. nanti mesti doc suruh dtg repeat utk 2w

tahniahh https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

sgt2 la psitif✅congrats.sllu klau terang cmni dh sbln+ cmtu.congrats sis❤️

kalau terang cm tu mungkin mgdung dah sbulan lbihh mcm sayaaa mula2 tuu

2y ago

Kan .. mcm saya haritu , pekat n cantik je .. pegi klinik tahu² dah ada kantung n degup jantung 🤭

alhamdulillah...positif tu..line pekat,tahniah awak

Test kit ni boleh dipercayai sis. Tahniah ! 😁

Mmg positif ni. Terang dh line tu. Tahniah.