Saya nk tanya bila ptut tukar botol susu dgn puting ye..baby saya nk masuk 3 bulan dh..

2 Balas

Botol susu between 4 to 6 months, biasanya lepas 6 bulan and puting setiap 3 bulan. Puting ada 3 jenis, yg slow, medium and fast flow so kalau baby 3 to 6 months old boleh guna puting medium flow.

2y ago

Okay thank you yaa🥰

Klau selalu guna pemanas cnth sterilizer, rendam air panas, jangka hayat botol tu akan berkurang, so by 3 bulan dh kena tukar. Otherwise 4-6 bulan boleh tukar