Hi mommies, sesiapa ada petua tak nak bagi baby tido lama sikit siang hari? baby tido sekejap je

2 Balas

bedung kan dia tak sis? anak Sy sejenis tak suka bedung, tp Sy akan bedung full badan dia sebelah siang. alhamdulillah Lena tidur

2y ago

kalau tido siang jarang bedung, dia suka merengek kalau bedung time siang. tapi kalau tido berteman kadang tu lama jugak dia tido, kalau berteman memang tak dapat buat kerja laa kita nya