Pgi scan 11week 5 hari nampak janin dgn kantung je jantung x nampak adakah normal risau sgt

2 Balas

period teratur tak ? cycle period okay tak ? kalau tak , no need to worry. mungkin persenyawaan lambat macam first pregnancy saya. tggu another 2 or 3w untuk scan semula. kalau dah nampak jantung, tanya doktor anggaran minggu untuk saiz janin tu, sebab saya 8w dah nampak jantung 🤗 positive ya ❤️

2y ago

lebih kurang saya je lah, saya bmi obese lepas kawin sebelum ni overweight . period tak teratur . tunggu je la seminggu dua untuk scan semula , make sure tnya anggaran saiz janin tu berapa minggu

Normal sis , just positive baby dalam keadaan sihat & selamat . Lepas 3 weeks scan lagi untuk check . Jangan terlalu risau takut effect baby . Set minda positive .