Assalamualaikum normal ka perut masih kecik walau dah 7 bln lebih untie tu terkejut bila bgtahu 🤣

8 Balas

Normal.. saya dah 34w, officemate saya duduk depan meja ni baru tau saya pregnant minggu lepas🤦🏻‍♀️selama ni duk makan 1 meja dia xpernah perasan katanya.. kalau g kursus luar, orang keliling pun xperasan saya mengandung. Cuma dorg tegur, jalan sikit ja mengah, mcm org mengandung😅 masa anak 1st, tengah tunggu turn labour room, yg duduk sebelah2 ingt saya baru 6bulan, padahal dah 37w