Assalamualaikum normal ka perut masih kecik walau dah 7 bln lebih untie tu terkejut bila bgtahu 🤣

8 Balas

Normal.. saya dah 34w, officemate saya duduk depan meja ni baru tau saya pregnant minggu lepas🤦🏻‍♀️selama ni duk makan 1 meja dia xpernah perasan katanya.. kalau g kursus luar, orang keliling pun xperasan saya mengandung. Cuma dorg tegur, jalan sikit ja mengah, mcm org mengandung😅 masa anak 1st, tengah tunggu turn labour room, yg duduk sebelah2 ingt saya baru 6bulan, padahal dah 37w

normal je lagi2 kalau first baby. asalkan tumbesaran baby semua okay tu takde masalah pon. sama macam saya 😅 bump kecil je. nurse check perut dia cakap perut kecil tapi padat. baby gerak mesti rasa sakit lagi2 kalau part siku baby. saya iyakan aje sebab memang sakit, ngilu. kadang2 rasa nk terkucil pon ada 🤣

11mo ago

Sy rasa mcmtu skrg ney bila dy pusing bergerak skit sangat kekdg tak bleh tdur 🤣

Wasalam. InsyaALLAH takde ape2. Sy dlu pun sama x berapa nmpak. Tp masa 7w lbih tu baru start membesar. Tbe2 je besar. Hahahaha. Smoga dpermudahkan semua urusan kita

11mo ago

Insyaallah aaminnn trima ksih awak ☺️

sy 9 bulan org ckp mcm 5 bln 😂 tp Alhamdulillah nurse & doc cakap semua ok.. xpe dia kecik kt dalam..dh kuar nnt kita nyusukan dia byk2 biar demuk 😍

saya ni dah 9bln lagi 17hri dgan due tapi perut nurse n dktor kta mcm 3bln ..last scan dktor kta bby normal Alhamdulillah lega rasa wlpun prut kcik

Waalaikumsalam normal awak. Saya 8 bulan baru perut membesar 😅😅 ni dah start sakit pinggang apa semua dh

sye dh 9 bulan un perut kecik agi nurse un terkejut ahahaha tpi bile scan nurse kata semua okay je

yew sama saya 7bulan tp bump kecik je .. xpe asal berat dia semua okay

11mo ago

Tula engat kan sy sorg ja mcmtu sbb risau jgak kan sbb anak first 😂