Check up kk

#firstmom Hi mommies, penah kena mcm ni tak lepas amik darah? Dekat kk. Nurse tu salah cucuk ke cmne. Okay je kan takde apa kan ni?

Check up kk
34 Balas

klu sy bgni normal saja... lg2 klu nak beranak... masuk jarum tu balik2 bump... mmg jenis cepat lebam...

Normal..Sy tiap kali cucuk macam ni..walaupun nurse tu pandai cucuk tak sakit tp tetap jd cmni juga😆

2w ago

mcm sy jgk.setiap kali kne cucuk mmg lembam

saya pernah kena sis time pregnant lama lebam tu nak hilang huhuhu normal jee sis don't worry

pernah..kdg nurse ckp xleh cari urat sy..tp nurse lain blh lak cari..siap xde kesan langsung

awak punya 1 je..sy punya bayk..sbb nurse xdpt amik byk darah...urat saya ssah cari,..

Selalu kene ni ok lagi, saya punya lagi la lebam. Huhu tapi takpe nt lama lama hilang

kalau mcm tu normal je ,, sbb minggu lps sy ada amik darah juga ,, jdi mcm ni juga

dlm tempoh 2 -3mgu kang hilang laa....mmg kena jugak hritu... sabooo aje leeee

nanti ok tu.. saya pun sampai bengkak²,sakit juga.. seminggu dua ok balik