Dah week 37 tapi still masuk kerja. Bila patut ambik cuti ni🤣

7 Balas

Sy 37w dah balik kg. Sbb ikut sejarah keluarga, mak dan kakak bersalin awal. Sy bersalin 39w. Ok la 2 minggu boleh ddk rumah mak request nak makan yg hujung hujubg teringin sebelum bersalin. Hahha

sy minggu dpn start cuti bersalin. ambil awal 2 minggu sbb biasa bersalin 38w. due 23hb 9, doakan sy dipermudahkan bersalin, sy n baby sihat ya kwn²

4w ago

Aamiinn semoga dimudahkan juga

Saya 38weeks. Team Leader saya sempoi sangat. Dia cakap nak apply seminggu awal boleh. Nak apply time dah masuk sepital pun boleh 🤣

saya pun Masih bekerja. tkda plan utk ambik cuti awal sebab kalau kat rumah lagi tkda org. apa2 pun Susah Juga nt. 😂

samalah Sy sis, minggu dpn rabu Bru start cuti blik kmpung

Sy pun masih kerja. Ada rasa nak beranak baru cuti 🤣

4w ago

Haha due bila tu

sy dah amik cuti sis..heheh..nk berehat dlu