Hi mommies..ank sy nk msk umr 4y tp skrg da xbrp menyusu botol..adakah dia nk stop menyusu botol?

3 Balas

tapi dia x kurang makan kan ? mcm anak sya dia kurang menyusu dah tpi makan ok je x da kurang pon .. Ada ibu2 yg cari kawan sembang/borak x ? Ada soalan tntng pregnancy org baby pon blh ☺ haa meh jemput masok gp ❤ andai x leh tekan link boleh pm sya ya 01151293593 https://chat.whatsapp.com/EMk5mVz8up3LyVIASI5it1

1y ago

ok tq..nnt try bg mkn vit😊

mungkin, okay lah tu. sesuai dengan umurnya.

dia makan okay?