kuning ank blm turun.harini dah day 17,ada apa apa tips tak?saya first mom

2 Balas

nk cpt topup fm. nnt dah turun baru fully bf balik. bg pkai cup or syringe biar anak x nipple confuse. xpun start pam n bg anak susu bdn pkai cup or syringe. klau nk keep bf jugak, boleh dptkn online consultation dr ig @bestnyamenyusu or @nyusooofficial . takut ade salah cara latching.

sy darah o. kuning anak 14 hari. sy stop bagi susu badan terus. sy bagi lactogen je setiap 2jam. berak pun kerap. bila anak dh hilang kuning, baru bagi balik susu badan