Sory nak tnya , normal kaa 20weeks still tak rasa baby gerak? 🥹 anak first

13 Balas

Sya pula masa itu da masuk 16 minggu 4 hari mcm itu da rasa baby Sya gerak.. Hamdullah besok baby dah masuk 20 minggu skrg pun mcm hari² dia gerak aktif sangat baru ja kemarin jumpa doktor seken nak tgok jentana nya tapi c baby x bagi tgok pula aduh..🤭

normal. sy ank prtma 20 mnggu keatas bru rse.. ni ank kdua 16 mnggu dh rse.. atas bdan masing2.. xpe. slgi mse check up nurse x bgthu ap2. bby sihat dan dlm keadaan baik2 shje.. jgn trllu fkir ngtif ok mommy😊 doa baik²

ank sy first n kedua , dua dua sy rsaa gerakan dorg wktu 6 bulan suda sy , skrg sy preg lg , ank ke3 .. awl btul gerak ,, tiga bulan sy da rasa gerak 😂😂 byk ckp klo bby boy .aktif n awal gerak .

Byk sy baca kata normal.. Cuma sy 16w mmg da start rase, now tiap hari ni baby akan ajak main(gerak/kick agak kuat) .. Selalu bercakap² juga dgn baby.. First baby juga ni

same la.. ank first gk.. risau gk dh 20 weeks xrse baby kick lg... cme kdg2 ase mcm ad bnda bdnyut je dlm prt belah kiri... xabr nk ase smua uh.. 😅

Normal. Sy pon anak first & pernah tanya dlm ni sbb risau. Sy start 22w baru betul2 rasa ada pergerakan dlm perut. Normal je awakk

Biasa dalam 20w baru nak rasa gerakan halus… saya pun macamtu.. sekarang 23w dah rasa gerakan dia makin kuat sikit..

biasa 20 week and above dh boleh rs dh..mcm sy dlu nk msuk ke 21 weeks bru rs.g dpmudahkan segalanya..aamiin

1y ago

most welcome 😉

sy 17weeks dah rasa baby gerak,now 21weeks🥰# firstmom #firstbaby

normal.. tgk org jgk, tmbah² anak first. ada yg 25w baru rasa