Macam mana nak tahu baby mengeras ye? Saya 38w2d

1 Balas

Memang akan rasa perut tu keras sgt sis . Saya pun tak faham sebelum ni sbb anak first jugak . Tapi tanya orang yg pernah pregnant , dia pegang time perut saya rasa tegang . Dia cakap ni baby tgh mengeras . So lepas tu baru faham mcm tu rasa dia 😂 memang rasa perut tu senak , penuh , padat dan paling penting perut tu memang keras sampai kadang tu nak tarik nafas puas pun susah . Harapnya membantu 🥰

2y ago

Owhh tq awak🥰 saya slalu rasa macamtu tapi time berdiri , jalan atau duduk kira mengeras jgak kan? Macam baring tu kurg rasa.