Selalu kan berapa Week ye kita akn rse baby gerak ?

8 Balas

sy skrg 18 week..smlm g scan..dr ckp baby awk menendang ni..x de rasa ke?..sy x tau rasa camne..x de rasa😅😅😅

1y ago

Itu lah org tnye ad rse grak2 x , emm mcm mne rse tu pon xth 🤣🤣🤣

sy seawal 16w dh rasa movement bby yg sgt slow. sy pregnt ank ke6..skg 20w dh ligat sikit 😁

1y ago

in sha allah. smua org pasti akan dpt merasakan nya 🥰

Sy 17weeks+ baru rasa ada benda gerak2 dalam perut

1y ago

Sy dh nk msok 18 enth xrse apa2 mungkin lmk tbal kot🤣

sya ssah nak rase sebab lemak saya tebal..😅

1y ago

ylha.. Dah lah nurse sruh kita alert dengan gerakkan bby.. Dengan sedaya upaya saya Cuba.. Belum dapat rsa..🤭🤭

sy 18 week dah rasa tendangan manja2😊

bergantung. mcm Sy 20w ke atas baru rasa

1y ago

Ohh,, sbb sy Brbdn bsr tkt lh sbb bdn bsr ssh nk rse baby gerak..

16-24mgg

1y ago

Hrp 20 week ke ats sy dpt rasa gerak2 tu,,

18w

1y ago

Enth lah xth rse mcm mne , dy kuat ke Slow ke xpsti, lps tu xth tu grk baby ke angin je dlm prt 🤣🤣