Hi.nk tnya wktu usia kandungan brapa buln ya yang sesuai untuk membeli keperluan dan kelengkapn baby

9 Balas

beli y pnting2 je sis...paling pnting brg utk beg hsptl....asing kn sesiap...mcm sy beg hsptl sy siap kn dulu...

1y ago

brg baby buat 3 set...baju sehelai...bedung..sarung kaki & tgn pampes.. brg mummy : pkaian utk balik hsptl(baju kain batik/skirt )lain2 :tdung ,baju dlm spender pkai buang,pad bersalin,stokin.