Hi.nk tnya wktu usia kandungan brapa buln ya yang sesuai untuk membeli keperluan dan kelengkapn baby

9 Balas

saya da start beli dari 27 minggu lagi.. beli yang penting2 mcm pampers pastu baju sikit dll.. lepastu masukkan je barang2 yang nak beli dlm cart.. tgk kalau ada sale baru cek out 😂.. lepastu 30w dpt tau ada gdm terus lengkapkan yll sbbnya nurse dah suruh prepare takut bersalin awal.. sis boleh search dekat tiktok banyak yg share barang keperluan baby and mommy.. nnti sis sesuaikan dengan diri sis mana yg sis rasa perlu atau tak.. google pon ada pdf..