Hai ibu-ibu semua boleh bagi petua tak untuk kepala anak saya ni..

8 Balas

Kes camni tak perlu pakai petua mmg kena pergi klinik. Nampak mcm nanah je.. Maaf la ye ni dari apa saya nampak. Lagipun disoalan xde nyatakan masalah apa tu..

anak saya pernah kena mcm ni. kena refer pakar sebab nah Dalam Tu and nanti dia senang berjangkit. nanti doc bagi antibiotics

nk bg petua ape tu... soalan x jelas sis.. gambar jelas tp xde detail..kne nyamuk ke mcm mana? rasa mcm lg baik jumpa doktor

klu bab petua UTK baby ni xbrani nk try.elok ke klinik je terus.mcm bisul je.

Pergi klinik puan. Kami tak berani bg petua. Lebih baik consult doctor

tak ada petua.. pergi klinik.. sbb nmpk nanah

Pergi klinik doktor kata apa?

wat gi klinik la sis