Sye ingin bertnyaa,, kenapa yee badan anak sye jadi gini .. sebab panas ke ? Da 3hari jadi gini 😭

2 Balas

Tak pasti puan. Mungkin juga sbb panas atau banyak faktor lain Guna baju yg sesuai. Pastikan sabun/ cara basuh baju sesuai Pengudaraan yg baik dan bersih di tempat anak berada Apa yg anak telan Sabun mandi anak

1y ago

Mungkin lah sbb panas tu

Pakai baju jaring tu