Pregnant?tested using few test pack and have same results.

10 Balas

positif awak. boleh je nak pergi sah kan kehamilan awak. cuma if doctor belom nampak pape or baru dinding rahim menebal, awak jgn panik okay. nak nmpk heartbeat dgn janin boleh scan masa 8-9w keatas. nak buka buku pink cuba call kk berhampiran awak. tanya kena buat appointment or boleh walkin

1y ago

sama2 awak. selagi xde spotting / bleeding. inn shaa allah kandungan awak baik2 sja. start makan asid folid okay❤️🥰

Kalau terang benderang macam tu, sebijik macam gambo, positive lah kak 🤣 tahniah, semoga urusan dipermudahkan. boleh pergi klinik buat confirmation of pregnancy kalau tak percaya test kit tu, is okay

1y ago

Aamiin Terima kasih sis.

alhamdulillah rezski..jeles Tau Kita😅kita nie tnggu jgk tpi Allah lom izn kn lgi..cma Usha je..jga kndungan baik²..sis pn jga dri baik² mkn vit..bnyk kn reht.. tahniah ye..

1y ago

InsyaAllah jap lgi sis pon akan pregnant. Aamiin 😃

alhamdulillah. tahniah sis positive to. doakan Saya semoga ada rezeki untuk mengandung.

ya Allah pekat line nya...tahniah sis...doakan sy Pon dpt jugak line mcm ni...😊

1y ago

InsyaAllah sis, nanti sis pon akan dpt. Aamiin 😄

tahniah sis jge diri baik2 sy Pon msih Samar minggu ade rezeki Bulan nie

1y ago

InsyaAllah kejap lagi rezeki sis. Aamiin

Alhamdulillah, tahniah.. Jaga diri

1y ago

Terima kasih sis

Tahniah sis. Jaga diri n baby 🫰🏻

1y ago

Thank you sis

tahniah sis 🤗

1y ago

Thank you sis 😄

congrats

1y ago

Thank you sis. 😄